:: Parfum Personalizat
OHNE FOLIE VERPACKT Der Umwelt zuliebe!

.Politică de Confidențialitate

Colectarea și folosirea informațiilor

Alta Cosmetics este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, împărți sau închiria informațiile unor terțe părți. Datele sunt folosite exclusiv în relația cu deținătorii conturilor, pentru facturare, expediere de informații ce țin de oferte/modificări/ noutăți în activitatea site-ului si a companiei Alta Cosmetics.

Înregistrare

Alta Cosmetics solicită la înregistrarea unui cont de utilizator doar datele necesare de contact (ca de exemplu nume, adresa, telefon sau adresa de email) pentru a relaționa corect cu acesta în sensul preluării / prelucrării și expedierii comenzilor.

Securitate

Acest site adoptă măsuri de securitate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor noștri.

În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât off-line cât și online. Site-ul folosește sistemul de criptare SSL pentru a proteja informațiile sensibile on-line. Toate informațiile despre utilizatori nu vor fi obiectul niciunei alte activități, în afara celor desfașurate la birou.

Toți membrii noi vor primi un email de bun venit. Membrii vor primi ocazional informații despre produse, servicii, oferte speciale și un newsletter.

Modificări

Dacă informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba, acesta le va putea modifica direct din contul de pe site.

Orice modificare în prezenta politica de confidențialitate va fi reflecatată pe această pagină.

Această pagină a fost actualizată la data de 29.03.2016

Site-ul este în proces de migrare, ne cerem scuze pentru orice problemă întâmpinată.
Conturile de pe site-ul vechi vor fi transferate curând.
SUS